Kuva
Aikuisia ja nuoria esiintyjiä Koskenpartaan lavalla Imatralla.

Imatra-päivä 24.8.2024

25.5.2024 22:33
Päivää vietetään luonnon, yhteishengen ja yrittäjyyden merkeissä.

Elokuun toiseksi viimeisenä lauantaina on jälleen imatralaisten oma päivä, johon ovat myös tervetulleita vieraat niin lähikunnista kuin kauempaakin. Imatra-päivää vietetään nyt jo 26:tta kertaa.

Päivän ohjelmassa uutta ja perinteitä 

—    Uutuutena on tapahtuma kaupunkipurolla, jossa yleisö pääsee seuraamaan, kuinka ELY-keskus tekee kalojen ravintotutkimusta. Tapahtumassa he kertovat myös mäkäräistutkimuksen alustavista tuloksista, kertoo kaupungin tapahtumatuottaja Mari Haaparanta.

Nepparinaukion Yritystorille toivotaan paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä esittelemään toimintaansa. 

—    Maksuttoman paikan voi varata KEHYn eli Imatran Seudun Kehitysyhtiön verkkosivuilla kehy.fi olevan lomakkeen kautta heinäkuun loppuun mennessä.

Imatra-päivän päätteeksi on vedestä, valosta ja musiikista inspiroitu koskinäytös ”Tanssivat vedet” kello 21:30.

Musiikkina koskinäytöksessä on imatralaisen Osmo´s Cosmos -yhtyeen säveltämä Whitewater Symphony, jonka tahdissa koski kuohuu ja valaistut suihkulähteet tanssivat padolla. 

Tule esittelemään toimintaasi Imatra-päivään tai kerro ideasi, jos haluaisit varata aikaa esiintymislavalta. Ilmoittautumiset pyydetään 31.7. mennessä Mari Haaparannalle numeroon 020 617 1096.

Lue lisää

Artikkeli on osa kaupungin toukokuun asukasliitettä, joka julkaistaan Uutisvuoksi-lehden väliin nidottuna ja jaetaan koteihin sunnuntaina 26.5.2024.

Lue liitteen näköisversio tästä

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.