Kuva
Karttakuvassa punaisella merkitty Mansikkalan korttelialue.

Mansikkalan korttelialueen yleissuunnitelman luonnos valmistuu 2.9.2024

Tiedote
23.8.2024 15:02
Kaupunkilaisilta pyydetään suunnitelmaluonnokseen kommentteja 17.9.24 mennessä. Luonnos on nähtävillä lauantaina 24.8. Imatra-päivässä.

Mansikkalan korttelialueen yleissuunnitelman luonnokseen pääsee tutustumaan ensi lauantaina 24.8. Imatra-päivässä, Koskenpartaalla olevalla kaupungin pisteellä. 
Luonnosta koskevia kysymyksiä ja kommentteja pääsee silloin esittämään liikenneinsinööri Aino Vuopiolle sekä luonnoksen suunnittelusta vastaavalle konsultille Anu Kososelle, joka työskentelee Rambollilla hankkeen projektipäällikkönä.

Yleissuunnitelma on valmistumassa Kauppakadun, Keskuskadun ja Linnalankadun välisen korttelialueen saneeraamiseksi.

—    Suunnitelma pitää sisällään korttelin katujen, liikennealueiden, pysäköintialueiden ja leikkikentän sekä oleskelualueiden ja viheralueiden yleissuunnitelmat ja hulevesiratkaisut. Lisäksi tullaan suunnittelemaan alueen valaistuksen saneeraus, Vuopio kertoo.

Suunnittelussa on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin viimevuotisten asukastilaisuuksien sekä maastokatselmuksien havainnot ja palautteet. Suunnittelun tavoitteena on parantaa alueen liikenneturvallisuutta, viihtyisyyttä ja toimivuutta.

Suunnitelma tullaan julkaisemaan kaupungin verkkosivuilla sen valmistuttua. Sen jälkeen käynnistyy alueen saneerauksen toteutussuunnitelman valmistelu.

Lisätietoja:

liikenneinsinööri Aino Vuopio, Imatran kaupunki, aino.vuopioatimatra.fi (aino[dot]vuopio[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 1205
suunnittelupäällikkö Anu Kosonen, Infra Lappeenranta, anu.kosonenatramboll.fi (anu[dot]kosonen[at]ramboll[dot]fi), p. 040 0289 944
 

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.