Kuva
Ukonniemen leikkikentän kiipeilyteline ja liukumäki.
Ukonniemen leikkikentän alueen rakennustöihin kuuluu muun muassa puiden istutus.

Ukonniemen leikkipaikalla tehdään rakennustöitä 17.–28.6.2024

Tiedote
17.6.2024 10:31
Istutustyöt ovat käynnissä juhannusviikolla 17.–20.6.2024, minkä vuoksi leikkipaikka on suljettu.

Ukonniemen leikkipaikan rakennustyöt käynnistyvät maanantaina 17.6.2024. Rakennustöitä tehdään alueella arkisin kello 7.00–18.00. Nyt toteutettaviin rakennustöihin kuuluvat monitoimikentän ja ulkokuntoilupaikan perustusten rakentaminen sekä puiden istuttaminen.

– Istutamme alueelle mäntyjä, jotka siirretään lähialueelta. Ne viihtyvät parhaiten kuivalla ja paahteisella alueella, kertoo kaupunginpuutarhuri Erika Luhtanen Imatran kaupungilta. 

Alueelle perustetaan myös kuivaan paikkaan soveltuva niitty ja sen lisäksi kylvetään suojaheinää, joka tukee monivuotisten kukkien kasvustoja.

Alue valmistuu elokuun loppuun mennessä

Leikkipaikan viereisellä alueella aloitetaan ulkokuntoilupaikan sekä erilaisiin pallopeleihin soveltuvan monitoimikentän rakentaminen. Ensin tehdään perustukset, minkä jälkeen työt jatkuvat ulkokuntoilupaikan ja monitoimikentän rakentamisella, valaistuksen rakentamisella ja vihertöillä. Kokonaisuudessaan alueen rakennustyöt valmistuvat elokuun loppuun mennessä.

Ulkokuntoilupaikan ja monitoimikentän työmaa-alue rajataan aidoin rakennustöiden ajaksi.

– Leikkipaikkaa voi käyttää ulkokuntoilupaikan ja monitoimikentän rakentamisen aikana. Kenttien rakentaminen rajoittuu leikkipaikan ulkopuolelle ja työmaa-alue rajataan aidoin, sanoo Luhtanen.

Lisätietoja:

kaupunginpuutarhuri Erika Luhtanen, Imatran kaupunki, erika.luhtanenatimatra.fi (erika[dot]luhtanen[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 4704

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.