Kuva

Imatran kaupunki ja Virkkukoukkunen yhteistyöhön

Tiedote
19.6.2015 15:07
Tiina Kärkkään piirtämät kuvat piristävät jatkossa Imatran kaupungin ilmettä. Kaupunki on tilannut kuvituskuvia käytettäväksi nettisivuilla, ilmoituksissa, julkaisuissa, kirjeissä ja lahjoissa.

Kuvat ilmentävät hienosti imatra­laisten välitöntä karjalaista mielenlaa­tua ja kaupungin hyvää palveluhenkeä. Kuvilla saamme keveyttä ja iloisuutta kaupungin viestintään. Olisi suorastaan vääryys jättää käyttämättä näin hienoa imatralaista brändiä kotikaupungin viestinnässä, iloitsee viestintä- ja markkinointipäällikkö Heikki Laine

Tiina Kärkäs pitää yhteistyötä kaupungin kanssa tervetulleena vaihteluna.

OIen jo pitkään ajatellut, että olisipa kiva päästä vaikuttamaan kaupungin ilmeeseen. Nyt se sitten toteutui. Tästä on hyvä aloittaa, Kärkäs toteaa.

Kärkkään ideoimat ja piirtämät kuvat kertovat kukin yhdestä kaupungin palveluista. Lisäksi hän on laatinut kaupungin logolla varustetun yleis­kuvan. Toistaiseksi kuvattuja palveluja ovat ikäihmisten palvelut, nuorisopalvelut, perhepalvelut, päivähoi­to ja esikoulu, alaluokat, kirjasto, kulttuuritalo Virta, teatteri, työväenopisto, liikuntapalvelut ja rakentaminen.

Kuvarepertuaari laajenee, jos palaute kuvien käytöstä siihen kannustaa, Heikki Laine lupaa.

Kattavimmin Virkkukoukkusen kuvituskuvia on nähtävissä vasta uudistuneilla Imatran kaupungin nettisivuilla.