Kuva

Nuorten verkko- ja neuvontapalvelusivut on avattu!

Tiedote
11.12.2015 12:24
Nuorten verkkosivut ovat nyt auki! Joskus voi olla hankala tietää, mitä palvelua milloinkin tarvitaan tai miten palvelua pääsisi käyttämään. Kun nuori tarvitsee ohjausta palvelujen käyttöön tai tietoa nuorten elämään liittyvistä aiheista, nuorten verkko- ja neuvontapalvelut auttaa.

Verkko- ja neuvontapalvelusivustolle on koottu ohjeita ja tietoa sekä Imatran alueella toimivista että valtakunnallisista palveluista, joita 15–28-vuotias nuori voi tarvita eri elämäntilanteissa. Mukana on myös vinkkejä eri tietolähteistä, joista saa aiheeseen liittyvää yleistietoa. Tietoa on kerätty asumiseen ja omaan kotiin, ihmissuhteisiin, terveyteen, työhön, opiskeluun ja koulutukseen, raha-asioihin, vapaa-ajan viettoon, asepalvelukseen ja nettikäyttäytymiseen liittyen. Lisäksi tietoa löytyy nuorten osallistumis- ja vaikuttamisasioista Imatralla.

Nuorten verkko- ja neuvontapalvelu on maksutonta. Apua ja neuvoja saa ottamalla yhteyttä nuorisoneuvojiin. Nuorisoneuvojat tavoittaa käymällä paikan päällä Koskiksessa, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai ottamalla yhteyttä Facebookin, WhatsAppin tai verkko- ja neuvontapalvelusivun sähköisen lomakkeen kautta.

Nuorten verkko- ja neuvontapalveluita on kehitetty OKM:n hankerahoituksella kaupungin VENE-hankkeessa. Sivusto on hankittu kaupungin verkkosivujen uudistamisen yhteydessä. Imatran nuoret ovat osallistuneet sivuston kehittämiseen erilaisten kyselyjen ja keskustelutilaisuuksien kautta. Tutustu sivuihin ja anna palautetta osoitteessa www.imatra.fi/nuoret

Lisätietoja:

Pia Helveranta: 020 617 7277

Marika Vento:   020 617 7279