Kuva

Vammaisneuvosto palkitsi Rakennusarkkitehti Pekka Partisen

Tiedote
31.5.2017 14:35
Imatran kaupungin vammaisneuvosto palkitsi 29.5.2017 Rakennusarkkitehti Pekka Partisen/Imatran Arkkitehtuuritoimisto IM-ARK Imatran kaupungin vammaisneuvoston kanssa tehdystä hyvästä yhteistyöstä esteettömyyden suunnittelussa ja toteutuksessa Teatteri Imatran rakennushankkeessa.

Rakennusarkkitehti Pekka Partinen mahdollisti toiminnallaan ansiokkaasti Imatran kaupungin vammaisneuvoston osallistumisen Teatteri Imatran esteettömyyden suunnitteluun ja toteutukseen. Pekka Partinen kävi esittelemässä vammaisneuvostolle Teatteri Imatran uudisrakennuksen pohjaratkaisun kesäkuussa 2015 ja syyskuussa 2015 hän esitteli vammaisneuvostolle, miten Teatteri Imatran rakennushankkeessa on otettu huomioon esteettömyys eri tiloissa. Lisäksi hän pyysi erillisen lausunnon teatterin penkkirivien numeroinnista näkövammaisten kävijöiden kannalta. Ennen rakennuksen käyttöönottamista vammaisneuvosto teki Pekka Partisen johdolla esteettömyyskatselmuksen Teatteri Imatrassa tammikuussa 2017.

Vammaisneuvoston puheenjohtaja Heikki Luukkanen kiitti rakennusarkkitehti Pekka Partista hyvin tehdystä työstä ja käyttäjien kuuntelemisesta Teatteri Imatran esteettömyyden suunnittelussa. Kiitospuheessaan rakennusarkkitehti Pekka Partinen totesi, että vammaisneuvoston jäsenten kuuntelemisella on ollut aito tarve eikä vain lainpykälien noudattaminen ja saatu tieto on käytetty kohteen esteettömyyden ratkaisuissa.

Imatran vammaisneuvoston puolesta palkinnon luovuttivat vammaisneuvoston puheenjohtaja Heikki Luukkanen ja vammaisneuvoston varapuheenjohtaja Liisa Sivonen.