Kuva
sali

Uimahallin ja urheilutalon vanhat sarjakortit uusittava

Tiedote
24.11.2017 10:33
Vuoden loppuun asti vanhat voimassaolevat sarjakortit vaihdetaan veloituksetta uusiin uimahallin kassalla.

Imatran urheilutalon kolmivaiheinen sähköisten palvelujen uudistaminen on saatettu loppuun. Lippuautomaatti, lipunmyynnin verkkopalvelu sekä uudistettu kulunvalvonta on nyt otettu kokonaisuudessaan käyttöön. Uudistuksessa vanhoista muovisista sarjakorteista luovuttiin ja asiakkaan turvaa sarjakorteissa parannettiin siten, että liput on kiinnitetty asiakkaan nimelle. Tällöin esimerkiksi kadonnut lippu voidaan sulkea ja tulostaa uusi lippu asiakkaan käyttöön.

Vanhat sarjakortit poistuivat uudistuksesta johtuen käytöstä jo elokuusta alkaen ja voimassaolevien vanhojen sarjakorttien vaihto päättyy suunnitellusti 31.12.2017. Tämän jälkeen kortteja ei enää voida vaihtaa uusiin eikä niitä hyvitetä uudella lipulla asiakkaille. Vanhoja vaihdettavia sarjakortteja on kaikkiaan ollut liikenteessä noin 2700 kappaletta, joista noin 900 on yhä palautumatta. 

- Nyt on viimeinen hetki käydä vaihtamassa vanhat kortit uusiin. Ennen vuoden vaihdetta saa vielä vaihdettua uudet tilalle, huolehtii projektipäällikkö Marko Hyvönen

Lisätietoja:
Marko Hyvönen
projektipäällikkö
puhelin 020 617 4756