Kuva
Kulkeminen kielletty turvallisuussyistä.

Johdinkujan jatkeena oleva kevyen liikenteen väylä on suljettu maakasoilla

Tiedote
22.12.2017 13:13
Kulkuväylä suljettu jo keväällä 2014, mutta työmaa-aidat ja kieltomerkit revitty aiemmin ilkivaltaisesti pois. Kyse turvallisuudesta, sillä väylä maankaatopaikan ajotienä vuoteen 2020 asti.

Virasojan maankaatopaikalle on haettu maisematyölupa helmikuussa 2014. Tällöin luvassa on mainittu, että Johdinkujan päästä lähtevä kevyen liikenteen väylä toimii tilapäisenä työmaan aikaisena ajotienä.

Kyseinen kevyen liikenteen väylä on suljettu keväällä 2014 ja on suljettuna edelleen. Maankaatopaikalle on haettu jatkolupa huhtikuussa 2017 ja ehdot ovat pysyneet samoina. Jatkoaika on voimassa vuoteen 2020 asti.

Kevyen liikenteen väylälle on aikaisemmin asetettu työmaa-aidat ja kieltomerkit. Jatkuvan ilkivallan takia Kuutostien ylittävän sillan molempiin päihin on viety maakasat estämään läpikulku.

Maanajot ovat vähentyneet huippuvuosista mutta maankaatopaikka on edelleen päivittäisessä käytössä. Koska kulku maankaatopaikalle joudutaan edelleen hoitamaan kevyenliikenteen väylän kautta ja ajot tapahtuvat kuorma-autoilla, on perusteltua pitää kyseisellä väylä suljettuna toistaiseksi liikenneturvallisuuden takia.

Vaihtoehtoinen reitti kulkee Kartanokadun kautta Karjalantien viereistä väylää pitkin Vuoksenniskan suuntaan.

 

Lisätietoja:

Tilaajainsinööri Ville Pesu, p. 020 617 4421, ville.pesuatimatra.fi (ville[dot]pesu[at]imatra[dot]fi)