Kuva
Niina Malm ja Saimi Hoyer keskustelivat kansallismaisemien markkinoinnista yhdessä.

Imatran kaupunginvaltuusto kirkasti strategiaansa

Tiedote
9.3.2018 16:27
Seminaarissa pureuduttiin myös kouluverkkoon, viestintään ja matkailuun.

Imatran kaupunginvaltuusto kirkasti strategiaansa ja sen toimeenpanoa. Kaupungin joulukuussa hyväksytty strategia on perusteiltaan hyvä, mutta sitä haluttiin terävöittää.

-Kaupunkistrategioissa on yleinen ongelma, että niihin tungetaan liikaa asiaa. Imatran startegiassa on 94 asiaa, nyt pyrimme siihen, että kaupungilla on aidosti kolme kärkeä ja selkeät tavat toteuttaa niitä. Imatralla vahvuus on selvästi se, että päättäjät ovat innostuneita kehittämään, strategiamuutoksessa kouluttajana toimiva Kissconsulting Oy:n toimitusjohtaja Maarika Maury toteaa.

Valtuustoseminaarissa Punkaharjulla paneuduttiin myös viestintään ja maineen hallintaan. Viestintäkouluttaja Lilly Korpiola painotti sitä, että viestintä on olennainen elementti kaupungin menestymisen takana. Koulutuksen antia tullaan hyödyntämään kaupungin viestintäohjelman laadinnassa.

Seminaarissa valtuusto sai ajankohtaiskatsauksen projektipäällikkö Mari Routilta päiväkoti- ja kouluverkoston uudistamisen etenemisestä.

Lisäksi matkailuyrittäjä Saimi Hoyer kävi kertomassa ideastaan rakentaa matkailutuotetta kolmen kansallismaiseman eli Kolin, Savonlinna-Punkaharjun ja Imatrankosken kesken.

-Seminaarin anti oli sitä, mitä lähdimme hakemaan. Valtuutetut kävivät keskustelua yli puoluerajojen ja löysimme yhteisiä linjoja tulevaisuuteen, valtuuston puheenjohtaja Niina Malm sanoo.

Valtuustoseminaari järjestettiin Punkaharjulla Kruunupuistossa. Koulutukseen osallistui 32 valtuutettua ja varavaltuutettua, 9 henkeä kaupungin johdosta ja kolme pääluottamusmiestä.

 

Lisätietoja:

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Niina Malm p. 020 617 2300