Kuva
Úusi aitiokiinteistö sijoittuu kakkospesän kohdalle, nykyisen hirsikatoksen paikalle.

Ukonniemen stadionille uusi aitiokiinteistö

Tiedote
11.4.2018 18:00
IPV vuokraa 60 neliön rakennuksen, tila käytössä myös muissa tapahtumissa.

Kaupungin konserniyhtiö Imatran Toimitilat Oy rakennuttaa Ukonniemen stadionille uuden aitiorakennuksen. Noin 60 neliön kokoinen rakennus tulee toimimaan ravintolatilana.

Tämä investointi tukee Ukonniemen kehittämistä. Ukonniemi on jatkuva prosessi, jossa pitää pystyä kehittämään toimintaa ja palveluja. Tässä ei tehdä tiloja vain IPV:lle, vaan kaikille stadionin käyttäjille. Tila tukee esimerkiksi hiihdon SM-kisojen järjestämistä 2019 keväällä, Toimitilat-yrityksen toimitusjohtaja Lassi Nurmi sanoo.

Uuden tilan vuokraajaksi tulee pesäpalloseura IPV,  joka vuokraa aitiota eteenpäin muille tapahtumajärjestäjille.

Tämä on nykypäivää. Jos aikoo pysyä kilpailussa mukana, pitää kehittää toimintaa, IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää perustelee seuran toiminnan uusia tuulia.

Aitiorakennus sijoittuu kakkospesän kohdalle, katsomon asvalttitasanteelle. Rakennukseen tulee asiakaspaikkoja 30-40 henkilölle.

Isoilla ikkunoilla varustettu kiinteistö istuu ulkonäöltään stadionin maisemaan.

Aitiorakennus tehdään puusta, katelape on samansuuntainen kuin ajanottokeskuksella ja muutenkin kiinteistö on ulkonäöltään samantyylinen, Nurmi toteaa.

Kiinteistön rakentaminen stadionilla alkaa lähiaikoina. Kiinteistön on tarkoitus valmistua toukokuun loppuun mennessä.

Rakentamisesta vastaa imatralainen Rakennusvirta Oy. Urakan kokonaishinta on 68 000 euroa.

 

 

Lisätietoja:

Imatran Toimitilat Oy:n toimitusjohtaja Lassi Nurmi, p. 05 235 2850, lassi.nurmiatimatran-yh.fi (lassi[dot]nurmi[at]imatran-yh[dot]fi)

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää, p. 050 5387190, jani.v.valkeapaaatelisanet.fi (jani[dot]v[dot]valkeapaa[at]elisanet[dot]fi)