Kuva
Kansaa Imatra-päivässä
Torilla tavataan vuonna 2021 Imatra-päivän merkeissä.

Seitsemän ehdolla osallistu ja vaikuta - palkinnon saajiksi

Tiedote
2.8.2018 13:35
Yleisö ehdotti seitsemää toimijaa Osallistu ja vaikuta - palkinnon saajiksi. Palkinto myönnetään osallisuutta Imatralla edistäneelle asukastoimijalle, joka voi olla joko henkilö tai yhteisö. Ehdotuksissa kannatusta saivat erityisesti Bio Vuoksen yrittäjä Sanna Ilonen ja frettitoimintaa pyörittävät Paula Toivanen ja Joonas Hanhisuanto.

Osallistu ja vaikuta - palkinnolla Imatran kaupunki haluaa kannustaa asukkaita osallistumaan kaupungin ja lähiympäristön kehittämiseen sekä nostaa esille ja kiittää aktiivisia toimijoita. 

Palkinto luovutetaan Imatra päivänä 18.8.2018 vuoden 2017 toiminnasta.

Palkintoehdokkaista järjestettiin 15.4.-15.5.2018 avoin haku. Ehdokkaita saatiin kaikkiaan 7, joista 5 henkilöehdokasta ja 2 yhteisöehdokasta.  Osallistu ja vaikuta -työryhmä tutustui ehdotuksiin kokouksessaan 5.6.2018 ja teki kaupunginhallituksen päätettäväksi esityksen palkinnon saajista.

- Tänä vuonna, Imatran täyttäessä 70 vuotta, työryhmä päätti esittää kaupunginhallitukselle, että palkinto luovutetaan sekä henkilö-  että yhteisöehdokkaalle. Työryhmä löysi varsin helposti kaksi hyvää ehdokasta. Ehdokkaat olivat hyviä tänäkin vuonna, vaikka ehdotuksia ei ollut ihan niin paljon kuin viime kerralla, kertoo työryhmän puheenjohtaja Mikko Airas.

Henkilöehdokkaina ovat Bio Vuoksen yrittäjä Sanna Ilonen, frettitoimintaa järjestävät Paula Toivanen ja Joonas Hanhisuanto, SounDomen päätekijä Juuso Partanen sekä Imatranajon parissa työskennellyt Marko Heija.

Yhteisöehdokkaina ovat Käenkadun palvelutalojen asukkaiden yhteisö ja Sienimäen Kaukalo ry.

Lisätietoja:

Osallistu ja vaikuta työryhmän puheenjohtaja Mikko Airas, p 045 635 3811, mikko.airasatimatra.fi (mikko[dot]airas[at]imatra[dot]fi).