Kuva
Tilaisuus kaupungintalon aulassa
Tilaisuus kaupungintalon aulassa

Imatran kaupunki etsii kahvilan ja ravintolan pyörittäjää Kulttuuritalo Virtaan ja kaupungintalolle

Tiedote
22.11.2018 13:23
Kulttuuritalo Virran kahvilaan ja kaupungintalon lounasravintolaan haetaan toimijaa ensi kesästä alkaen. Kilpailutus alkaa keskustelutilaisuudella asiasta kiinnostuneiden kanssa.

Imatran kaupunki etsii Kulttuuritalo Virran kahvilaan ja kaupungintalon lounasravintolaan toimijoita ensi kesästä alkaen. 

Kilpailutusta pohjustaakseen kaupunki järjestää markkinavuoropuhelu- ja keskustelutilaisuuden Kulttuuritalo Virran kahvilassa 28.11.2018 klo 18.00.

Illan aikana esitellään toiminnot, tilat ja avainhenkilöt. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kaupungilla kilpailutusprosessia luotsaava kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo toivoo, että kaupunki saa kahvilayrittäjästä kumppanin toiminnan kehittämiseen. 

- Toiminnan ja palvelujen kehittäminen ja tilojen käyttöasteiden nostaminen niin Kulttuuritalo Virrassa kuin kaupungintalolla, ovat niitä asioita, joissa kaupunki odottaa saavansa apua toimijalta.

- Kilpailutus tehdään siksi, että sopimus nykyisen toimijan Saimaan Tukipalvelut Oy:n kanssa päättyy ensi kesänä, toteaa Sarlomo.

Tilaisuuden jälkeen Imatran kaupunki  käynnistää kilpailutusprosessin.

Tilaisuutta varten voi lähettää etukäteen kysymyksiä tai pyytää lisätietoja kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomolta, sirkku.sarlomoatimatra.fi (sirkku[dot]sarlomo[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 2225