Kuva
Reittimuutoksia linjalla 4

Reittimuutoksia linjalla 4 joulukuun alusta alkaen

Tiedote
19.11.2019 13:05
Linja 4 käy jatkossa vain kerran reitin varrella Pistetaloilla Imatrankoskentiellä

Linja 4 on käynyt Pistetaloilla Imatrankoskentiellä kaksi kertaa vuoron aikana. 1.12. alkaen reitillä käydään Pistetaloilla vain kerran reitin varrella. 
Aamuvuoroilla (lähtö Keskusasemalta klo 7:55, 8:55 ja 9:55) käydään Pistetaloilla vasta reitin loppupäässä tultaessa Perä-Meltolasta Olavinkadun pysäkin jälkeen.  

Iltapäivän vuorot (lähtö Keskusasemalta klo 12:05, 13:05, 14:15, 15:15, 16:15, 17:15) käyvät Pistetaloilla heti Keskusaseman jälkeen ennen Olavinkadun pysäkkiä. 

-    Saadun kokemuksen perusteella Pistetalojen pysäkiltä Meltolaan/Meltolasta on vain harvoja matkustajia kyseisinä ajankohtina. Ensimmäisten liukkaiden tultua linjalla oli vaikeuksia pysyä aikataulussa joten talven varalle reittiä lyhennetään. Näin aikataulu pitää paremmin myös huonoissa olosuhteissa, kertoo kaupungininsinööri Päivi Pekkanen.

PayiQ-mobiililippusovelluksessa uusia ominaisuuksia – lipun voit ostaa nyt myös toiselle

Sovellukseen on saatu lipun jakaminen toiselle ominaisuus, jolla esimerkiksi lapselle voi ostaa lipun ja lähettää sitä vastaavan koodin lipun käyttäjälle. Lisäksi lipuista voi nyt jälkikäteen tulostaa itselleen kuitin. Ostohistoriassa näkyy 30 viimeisintä lippua. Lippujen maksutavaksi voi myös valita Pivon. 

Lue lisää sovelluksesta ja sen ominaisuuksista.

Lisätietoja: kaupungininsinööri Päivi Pekkanen, paivi.pekkanenatimatra.fi (paivi[dot]pekkanen[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 44.