Kuva
Pääkirjaston ja taidemuseon sisäänkäynti Kulttuuritalo Virrassa.
Kultturitalo Virta.

Vahva maskisuositus koskee myös kulttuuritiloja ja työväenopistoa

Tiedote
27.11.2020 17:00
Suositus astuu voimaan lauantaina 28.11.

Maakunnallinen covid-tilanneryhmä antoi torstaina 26.11. vahvan maskisuosituksen julkisiin tiloihin.

Tuo maskisuositus koskee Imatran kaupungilla liikuntatilojen ja kaupungintalon ohella myös kulttuuritiloja ja työväenopistoa.

Työväenopistossa maskia tulisi käyttää koko ajan eli myös oppitunneilla. Vahva maskisuositus koskee kaikkia yli 15-vuotiaita, joilla ei ole terveydellistä haittaa maskin käytöstä, hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala sanoo.

Suositus koskee niin työväenopiston opiskelijoita kuin henkilökuntaa. Kaikille työväenopiston opiskelijoille tulemme lähettämään tätä koskevan ohjeviestin, kulttuuri- ja oppimiskeskuksen palvelupäällikkö Sarianna Purtilo lupaa.

Maskisuositus ei vielä ulotu taiteen perusopetukseen eli Imatralla musiikkiopistoon, kuvataide- ja käsityökouluun. Toki opetuksen sen salliessa maskia voi käyttää myös näissä.

Maskeissa myös kirjastoon, konsertteihin ja teatteriin

Myös kirjastoissa on maskisuositus. Täällä henkilöstö käyttää niin ikään maskeja, jos työ tapahtuu muualla kuin suojamaskin takana.

Pääsääntö kaupungilla on, että kun julkisissa tiloissa kohdataan asiakkaita, käytetään maskia, Kujala korostaa.

Kulttuuritalo Virrassa ja Teatteri Imatrassa on ollut maskisuositus käytössä koko syksyn. Nyt annettu vahva maskisuositus koskee näitä tiloja edelleen.

 

Liikuntatilojen ja lukion maskisuosituksesta kaupunki kertoi jo torstaina 26.11..

 

Lisätietoja:

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala, arja.kujalaatimatra.fip (arja[dot]kujala[at]imatra[dot]fip). 020 617 2227

Kulttuuri- ja oppimiskeskuksen palvelupäällikkö Sarianna Purtilo 020 617.5401, sarianna.purtiloatimatra.fi (sarianna[dot]purtilo[at]imatra[dot]fi)