Kuva
Luistelukentän jäädyttäminen on käynnissä.
Teemu Toiviainen jäädytti kenttää Linnalassa torstaiaamuna. Kenttä ei ole vielä auki.

Jääkenttiä jäädytetään, annetaan tekijöille työrauha  

Tiedote
10.12.2020 13:37
Kaupunki tiedottaa huomenna perjantaina, milloin kentät ovat käyttökunnossa,

Imatran jääkenttien jäädytys on parhaillaan käynnissä. Töitä on paiskittu kaikilla seitsemällä kentällä tiistaista alkaen.

Pakkaset ovat olleet meille nyt suosiollisia. Työt ovat edenneet hyvin, liikuntapaikkamestari Jani Niittynen kertoo Kipasta.

Kenttiä tehdään Linnalassa, Mikonpuistossa, Imatrankoskella, Tainiolla, Vuoksenniskalla, Meltolassa ja ensimmäistä kertaa uudessa Kostinpuistossa.

Kentille ei ihan vielä pääse

Yksi toive Kipan väellä on imatralaisille:

Jos hetki maltettaisiin odottaa, että kentät saadaan kuntoon. Innokkaimmat ovat jo käyneet kokeilemassa luistelua. Harmillista on se, että Mikonpuistossa on keskeneräisellä jäällä ajeltu autolla. Tällainen hidastaa töiden etenemistä, sillä pilattu jää pitää korjata, Niittynen sanoo.

Jos työt etenevät toivotulla tavalla ilman mitään yllätyksiä, voidaan kaupungissa jo ensi viikonloppuna saada pari kenttää auki.

Tämä on vielä hyvin epävarmaa. Tiedotamme perjantaina lisää siitä, milloin kentät ovat luistelukunnossa, Niittynen lupaa.

 

Lisätietoja:

Liikuntapaikkamestari  Jani Niittynen, p.040 677 9137,  jani.niittynenatimatrankipa.fi (jani[dot]niittynen[at]imatrankipa[dot]fi)