Kuva
Huurteinen kuusenoksa. Taustalla joki. Talvimaisema.
Webinaareissa käsitellään monipuolisesti ilmastoa ja ympäristöä.

Hinkua Etelä-Karjalaan! –hanke järjestää keväällä ilmastoaiheisen webinaarisarjan

Tiedote
18.1.2021 15:18
Webinaareissa käsitellään muun muassa kulutusta, liikkumista ja energiamuotoja. Ensimmäinen verkkotapahtuma pidetään keskiviikkona 20.1.2021.

Hinkua Etelä-Karjalaan! -hanke järjestää keväällä 2021 kaikille avoimen ilmastoaiheisen webinaarisarjan.

Webinaarit käsittelevät monipuolisesti ilmastonmuutosta ja ympäristöä. Aiheina on muun muassa ilamstoystävälliset energiamuodot, kulutus ja vähähiilinen liikkuminen.

­– Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden hankkia tietoa ja keskustella ilmastoon liittyvistä asioista, hankevetäjä Anna-Maija Wikström kertoo.

Ensimmäinen, kierrätystä ja kiertotaloutta käsittelevä webinaari järjestetään keskiviikkona 20.1. klo 18–19. . Kaikkien webinaarien ajankohdat, aiheet ja linkit tapahtumiin löytyvät Hinkua Etelä-Karjalaan! –hankkeen verkkosivuilta tästä linkistä.

Webinaarien järjestelyissä on mukana myös Imatran kaupungin Ilmastoviisaat -hanke.

Hinkua Etelä-Karjalaan! –hankkeen toteuttavat Imatran seudun ympäristötoimi ja Lappeenrannan seudun ympäristötoimi. Hankkeen toteutusaika on 1.3.2020–31.12.2022. Hankeen budjetti on 350 000 € ja sen rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

Lisätietoja:

Hankevetäjä Anna-Maija Wikström, 020 617 4320, anna-maija.wikstromatimatra.fi (anna-maija[dot]wikstrom[at]imatra[dot]fi)