Kuva
panelistit seisomassa kaupungintalon aulassa.
Kuntalaisfoorumi 11.3. näytettiin verkossa. Keskustelemassa vasemmalta nuorisovaltuuston puheenjohtaja Lassi Huuskonen, apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heino ja tarkastuspäällikkö Arja Kekki.

Imatran kaupungilla vilkas tapahtumaviikko verkossa

Tiedote
15.3.2021 13:10

Sulkutilasta huolimatta tällä viikolla vietetään vilkasta verkkotapahtumien viikkoa. Kaikille avoimia verkkotapahtumia kaupunginvaltuustosta livejumppiin ja etämuskareihin on ainakin viikon neljälle ensimmäiselle päivälle. 

Viikko alkaa politiikalla. Tänään on kaupunginvaltuuston kokous klo 17.30. ja huomenna tiistaina kirjastossa järjestetään ikäihmisille suunnattu kuntavaalipaneeli. 

Livejumppaa on tarjolla maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona yhteensä neljä kertaa ja keskiviikkona Virta-opiston pienten lasten muskari näkyy kaikille verkossa.

Loppuviikolla siirrytään kaavoituksen pariin, kun kaavoitusosasto esittelee luonnosvaiheessa olevia asemakaavasuunnitelmia. Keskiviikkona tarkastellaan Lähteen ja Piponiuksen taloja koskevaa kaavaa nro 1116 ja torstaina Kaukopään koulu kaavaa nro 1095 sekä Torkkelinkadun kaavaa nro 1111.

Tilaisuuksilla on Imatran kaupungin verkkosivuilla omat osoitteensa, joiden kautta pääsee seuraamaan lähetystä. Lista sivuista on tämän uutisen alla. Lähetysten katsomiseen ei tarvita erillisiä sovelluksia. Verkkolähetyksiä jaetaan myös Imatran kaupungin sosiaalisen median kanavissa.

Avoimien verkkolähetysten aikataulu viikolla 11

Tapahtuman nimi toimii linkkinä tapahtuman sivulle, jonka kautta pääsee seuraamaan lähetystä. Lähetyksistä jää tallenne, joka poistetaan netistä kahden viikon kuluttua lähetyksestä.

Maanantai 15.3.

klo 15.00 Kuntojumppa
klo 17.30 Kaupunginvaltuusto 

Tiistai 16.3.

klo 9.30 Lempeä aamujumppa
klo 13.00 Kuntavaaliareena senioreille
klo 15.00 Keppijumppa
klo 17.45 Etämuskari Virtavesselit

Keskiviikko 17.3. 

klo 15.00 Kahvakuula
klo 15-16 Kaavaesittely, Lähteen ja  Piponiuksen talot

Torstai 18.3.

klo 14-16 Kaavaesittely, Kaukopään koulu ja Torkkelinkatu