Kuva
Ukonniemen ulkotennisseinä.
Ukonniemen tennisseinä koristellaan graffitein

Nuorten katutaide-työpajassa maalataan graffiteja viikonloppuna Ukonniemessä

Tiedote
17.6.2021 18:25
Ukonniemen tennisseinään maalataan liikunta-aiheisia graffiteja.

Ukonniemen tennishallin ulkotennisseinä saa uuden ilmeen viikonloppuna, kun Imatran nuoret pääsevät harjoittelemaan graffitien maalaamista. Graffiti-työpaja on jatkoa alkuvuonna startanneille nuorten katutaiteen työpajoille.

Graffiti-työpaja kestää perjantaista sunnuntaihin 18.­­­­­-20.6., jonka aikana tennisseinän käyttäminen on kielletty. Nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia maalaustekniikoita graffititaiteilijoiden Essi Jääskeläisen sekä Timo Outisen opastuksella.

– Työpajaan on vapaa pääsy ja mukaan voi ilmoittautua nuorten palveluiden sosiaalisessa mediassa. Mukaan voi tulla myös seuraamaan sivusta, jos maalaaminen ei tunnu omalta -jutulta, Niina Kupiainen nuorten palveluista kertoo.

Työpaja järjestetään säävarauksella, sillä sadesäällä maalaaminen ei onnistu. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan nuorten palveluiden sosiaalisessa mediassa.

Idea tennisseinän maalaamiseen tuli kaupungin valtuuston jäseneltä Veikko Hämäläinen, joka halusi kannustaa nuoria osallistumaan kaupungin kulttuuritoimintaan. Maalaamiseen on lupa ja maalaus suoritetaan yhteistyössä Mitra Imatran Rakennuttaja oy:n kanssa.

 

Lisätietoja: Niina Kupiainen, p.020 61 77 201, niina.kupiainenatimatra.fi (niina[dot]kupiainen[at]imatra[dot]fi)