Kuva
Näyttelijöitä lavalla
Elämää ikkunan takana -musikaali pääsee vihdoin lavalle.

Tilannekuvaryhmä suosittaa yleisötilaisuuksiin kohdistuvien rajoitusten purkamista jo lauantaista alkaen

Tiedote
4.2.2022 15:41
Teatterin ensi-illassa vielä noin 50 henkilöä.

Aluehallintovirasto on päättänyt Etelä-Karjalan tilannekuvaryhmän esityksen mukaisesti, että rajoitukset yleisötilaisuuksien osalta poistetaan jo huomenna lauantaina 5.2. lähtien. . Rajoitusten purkua perustellaan sillä, että Etelä-Karjalan keskussairaalan erikoissairaanhoito ei ole ylikuormittunut.

─ Teatteri Imatran Elämä ikkunan takana -musikaalin ensi-ilta toteutetaan vielä lauantaina aiemmin ilmoitetulla noin 50 hengen yleisöllä, koska lipunmyynnin avaaminen näin nopealla aikataululla vaatisi omat toimenpiteensä. Seuraava näytös on ensi torstaina ja sinne voimme ottaa yleisöä ilman rajoituksia, palvelujohtaja Arja Kujala kertoo.

Muiden rajoitusten jatkosta maakunnallinen tilannekuvaryhmä tekee linjauksia ensi tiistaina. Tiloja koskevat rajoitukset ovat yhä voimassa. Esimerkiksi liikuntatiloissa noudatetaan niitä yhä. Nyt voimaan tuleva purku koskee tapahtumia.

Koronaepidemia ei ole ohi maakunnassa. Todellisten tartuntojen määrä alueella on epävarma, sillä testeissä käyvien ja positiivisiksi todettujen tartuntojen lisäksi alueella on moninkertainen määrä koronapositiivisia henkilöitä, jotka eivät ole käyneet PCR-testissä.

─ Tautihuipun suhteen on vielä vaikea sanoa, koska saavutamme huipun ja tautimäärät alueella alkavat laskea, toteaa infektioylilääkäri Pekka Suomalainen.

Etelä-Karjalassa on voimassa yhä vahva maskisuositus julkisissa tiloissa.

Lue maakunnallisen tilannekuvaryhmän tiedote.

 

Lisätietoja Imatran osalta:

Palvelujohtaja Arja Kujala, p. 020 617 2227, arja kujalaatimatra.fi (kujala[at]imatra[dot]fi)

 

Muokattu 4.2. klo 17:40: Lisätty tieto, että AVI teki päätöksen illansuussa 4.12.