Kuva
Asuinkatu Hiirenkuja auringonpaisteessa.
Hiirenkuja

Imatralla asfaltoidaan 30.5-3.6. välisenä aikana, katso tarkemmat paikat tiedotteestamme

Tiedote
25.5.2022 19:14
Ensi viikolla uutta pintaa vedetään Heikinkadulle, Sulkukujalle, Majavankadulle ja Hiirenkujalle. Myös Virasojalla Junamiehenkadun työt etenevät aikataulussa.

Maanantaina 30.5. asfaltoidaan Heikinkadulla Akanvirrankadun risteyksen ja Vuoksenrannankadun risteyksen välinen kevyenliikenteen väylä.

Samana päivänä 30. toukokuuta uutta pintaa tehdään myös Sulkukujalla nykyisen aidatun työmaa-alueen sisällä. Asfaltoinnin jälkeen päästään avaamaan Sulkukujan ajorata liikenteen käyttöön vielä samana päivänä. Kevyen liikenteen väylän avautumisesta tiedotetaan myöhemmin ja Sulkukujan Kosken koulun puoleisen pään asfaltointi tehdään koululaisten kesäloman aikana juhannukseen mennessä.

Viime vuonna aloitettuja saneerauskohteita ovat Majavankatu ja Hiirenkuja, joissa molemmissa tehdään uutta asfalttipintaa perjantaina 3. kesäkuuta.  Hiirenkujan päässä saneerauksen ajan ollut kiertotie on käytössä myös asfaltoinnin ajan. Työt valmistuvat saman päivän aikana sekä Majavankadulla että Hiirenkujalla.

- Jokaisessa asfaltointikohteessa on työmaa merkitty ja liikennettä ohjataan opastein, kertoo Mitran paikallisvalvoja Konsta Toikka.

Koulujen päättymisen jälkeen asfaltoidaan Asemäentien kevyen liikenteen väylä. Siitä tiedotamme lisää ensi viikolla.

Lisätietoja:

paikallisvalvoja Konsta Toikka, Mitra Imatran Rakennuttaja Oy, konsta.toikkaatmitra.fi (konsta[dot]toikka[at]mitra[dot]fi), p. 05 235 2829