Tervetuloa EU:n järvialueiden avoimeen innovaatioseminaariin Imatran kylpylällä 8.9.2022
Seminaarissa puhuvat muun muassa ”ruokaa ilmasta” tuottavan Solar Foodsin toimitusjohtaja Pasi Vainikka ja Saimaan alueen gastronomia-hanketta johtaja Sari Kaasinen.
Seminaarin aiheet vastaavat ajankohtaisiin haasteisiin.
– Ruoan tuotanto ja lähiruoka ovat keskiössä ilmastonmuutokseen sopeuduttaessa. Luonnon merkitys korostuu ja ihmisten luontosuhdetta pyritään vahvistamaan myös digitaalisilla ratkaisuilla, kertoo yhteysjohtaja Tea Laitimo.
EUbyLakes Open-air University -hankkeen englanninkielinen seminaari on kaikille avoin.
Katso koko seminaarin ohjelma. (englanniksi, PDF)
Osallistua voi joko paikan päällä tai etäyhteydellä Teams-sovelluksen avulla. Teams-linkin saa ilmoittautumalla seminaariin yllä olevasta linkistä.
Lisätietoja:
Yhteysjohtaja Tea Laitimo, p. 020 617 2212, tea.laitimoimatra.fi (tea[dot]laitimo[at]imatra[dot]fi)
Seminaarin ohjelma englanniksi
10.00 Welcome, Liason director Tea Laitimo, Acting Mayor, Matias Hilden, City of Imatra
10.30 EUbyLakes Open-air University- project and Smart communities-projects, Marcos Antonio Nogueira, Bryssels
11.00 Food from thin air, Solar Foods CEO Pasi Vainikka
11.30 Innovative collaboration model of LAB University of Applied Sciences and South-Karelia Social and Health Care District LAB SoteCampus, Mari Lehtonen, Katariina Velling
12.00 Reflections project, Museums as Development Platforms for Nature-Based Business, Lappeenranta-Lahti University of Technology LUT, University of Eastern Finland UEF and Uniarts Helsinki. Aleksi Laaksonen
12.30 European Region of Gastronomy- project Saimaa region, Sari Kaasinen
12.50 Discussions and Sum up
Digital and Technological Innovations into practice -seminaari on osa Open-Air University- hanketta, jota toteuttaa EUbyLakes -verkosto. Hanke on kuuden EU-maan yhteinen. Imatran seminaarin teemana on digitaaliset innovaatiot.