Kuva
ranta.
Saimaan ja Immalanjärven rantakaupunki Imatra on mukana Euroopan järvialueiden verkostossa.

Tervetuloa EU:n järvialueiden avoimeen innovaatioseminaariin Imatran kylpylällä 8.9.2022

Tiedote
30.8.2022 16:02
EUbyLakes -hankkeen järjestämä seminaari esittelee kiinnostavia tieteen sovelluksia Etelä-Karjalassa.

Seminaarissa puhuvat muun muassa ”ruokaa ilmasta” tuottavan Solar Foodsin toimitusjohtaja Pasi Vainikka ja Saimaan alueen gastronomia-hanketta johtaja Sari Kaasinen.

Seminaarin aiheet vastaavat ajankohtaisiin haasteisiin.

– Ruoan tuotanto ja lähiruoka ovat keskiössä ilmastonmuutokseen sopeuduttaessa. Luonnon merkitys korostuu ja ihmisten luontosuhdetta pyritään vahvistamaan myös digitaalisilla ratkaisuilla, kertoo yhteysjohtaja Tea Laitimo.

EUbyLakes Open-air University -hankkeen englanninkielinen seminaari on kaikille avoin. 

Katso koko seminaarin ohjelma. (englanniksi, PDF)

Ilmoittaudu seminaariin tästä

Osallistua voi joko paikan päällä tai etäyhteydellä Teams-sovelluksen avulla. Teams-linkin saa ilmoittautumalla seminaariin yllä olevasta linkistä.

Lisätietoja:

Yhteysjohtaja Tea Laitimo, p. 020 617 2212, tea.laitimoatimatra.fi (tea[dot]laitimo[at]imatra[dot]fi)

Seminaarin ohjelma englanniksi

10.00     Welcome, Liason director Tea Laitimo, Acting Mayor, Matias Hilden, City of Imatra
10.30     EUbyLakes Open-air University- project and Smart communities-projects, Marcos Antonio Nogueira, Bryssels
11.00     Food from thin air, Solar Foods CEO Pasi Vainikka
11.30     Innovative collaboration model of LAB University of Applied Sciences and South-Karelia Social and Health Care District LAB SoteCampus, Mari Lehtonen, Katariina Velling
12.00     Reflections project, Museums as Development Platforms for Nature-Based Business, Lappeenranta-Lahti University of Technology LUT, University of Eastern Finland UEF and Uniarts Helsinki. Aleksi Laaksonen
12.30     European Region of Gastronomy- project Saimaa region, Sari Kaasinen
12.50     Discussions and Sum up