Kuva
Asukaslehtiä ihmisen kädessä.
Tämän vuoden ensimmäinen asukaslehti on ilmestynyt.

Imatran asukaslehti jaetaan koteihin tänään

Tiedote
1.6.2022 11:36
Lehdestä löytyy vinkkejä kesänviettoon Imatralla.

Imatran kaupungin asukaslehti jaetaan Imatran ja lähialueiden kotitalouksiin tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina. Sähköinen versio on julkaistu kaupungin verkkosivuilla.

Lehteen on koottu tietoa tulevan kesän tapahtumista sekä vinkkejä kesätekemisiseksi.

Sivuilta löytyy myös muun muassa epävirallisen Imatran paras uimaranta -äänestyksen tulos, tietoa matkailun 250-vuotisesta historiasta Imatralla sekä faktaa siitä, millainen projekti kesäteatterinäytelmän rakentaminen on.

—Kansikuvassa on imatralainen vapaaottelija Maiju Suotama. Sisäsivuilla Maiju paljastaa, miksi hän viihtyy Imatralla ja kertoo vinkkinsä täydellisen kesäpäivän viettämiseen täällä, lehden tuottaja, viestintäasiantuntija Jonna Mielonen-Jumisko kertoo.

Lehden jakelusta vastaa Suomen suoramarkkinointi Oy. Mahdollisissa jakeluongelmissa yhteyttä voi ottaa sähköisesti osoitteessa www.jakelupalaute.fi tai puhelimitse numeroon 029 001 0042. Puhelinpalvelu on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 9—14.

Lisätietoja:
Viestintäasiantuntija Jonna Mielonen-Jumisko, jonna.mielonen-jumiskoatimatra.fi (jonna[dot]mielonen-jumisko[at]imatra[dot]fi), 020 617 2231

Imatran asukaslehdet

Liitteet